Aantal personen: 4
300 gr pasta fusilli of penne
3 eetl olijfolie
zout
250 gr champignons
1 prei
200 gr magere gerookte spekblokjes
2 eetl pesto
1 dl bouillon (van tablet of uit pot)
100 gr geraspte parmezaanse of belegen kaas
Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking met zout en 1 eetl olijfolie in het kookvocht.
Borstel de champignons of veeg ze schoon en snijd ze in plakjes.
Snijd de prei in smalle ringetjes.
Verhit de rest van de olijfolie. Roerbak hierin de spekblokjes en de champignons 4 minuten.
Schep de prei en de pesto erdoor. Voeg de bouillon toe en warm goed door.
Schep de afgegoten en goed uyitgelekte pasta erdoor en strooi de kaas erover.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |